Smidig och bekymmersfri badrumsrenovering i Södertälje, södra Stockholm

Har du tröttnat på hur ditt badrum ser ut eller vill du helt enkelt modernisera för att höja bostadens värde? Badrummet är idag en av de absolut vanligaste rum att renovera och med ett professionellt byggföretag bakom dig blir renoveringen lekande lätt.

Anlita oss för en smidigare och enklare renovering

Att vilja ha det snyggt och trevligt i badrummet är inte ovanligt och idag har majoriteten av alla svenskar åtminstone funderat på en badrumsrenovering. Att påbörja ett byggprojekt kan dock kännas som en svår uppgift och det är där vi kommer in i bilden.

Vi hjälper dig med hela eller delar av din renovering

Att vilja ha hjälp med hela eller delar av sin renovering är inget konstigt och vi finns här för att hjälpa dig med kakel, såväl som att få den nya toalettstolen på plats. Med lång erfarenhet och stor kunskap bakom oss kan vi se till att uppfylla alla dina önskemål, men även komma med vägledning och rådgivning för den som vill försöka på egen hand.

Lösningar för alla behov

Det finns många olika moment som du kan behöva hjälp med i samband med att du bygger nytt badrum eller renoverar det gamla. Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar. Det kan till exempelvis handla om plattsättning och plattor av olika slag, men det kan också vara installation av golvvärme, totalentreprenad eller kakelsättning på golv eller väggar. Naturligtvis har vi också stor kunskap och erfarenhet när det kommer till keramiska plattor, kakel och klinkers, marmor eller natursten.

Kontakta oss för en badrumsrenovering

Är du intresserad av att förnya ditt badrum och på så vis även höja värdet på din bostad? Vi finns här för att hjälpa dig med både små och stora projekt, oavsett om du är företagare eller privatperson. Kontakta oss på kontakt@byggforetag-sodertalje.se så hörs vi av och diskuterar vidare!

Kontakta en bra byggare från Södertälje idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *