Köksrenovering – Vi gör ditt drömkök verkligt i Södertälje, södra Stockholm!

Även om det i teorin kan låta enkelt att renovera sitt kök, är en köksrenovering ett mycket stort projekt. Här kommer du att stå inför ett flertal olika val, t.ex. valet av material, köksleverantör, inredning och stil. Vilken design som köket ska ha måste du också bestämma. Det är alltså inte så enkelt som många tror. Kom ihåg att du har rätt att använda ROT-avdraget för 30 % avdrag på arbetskostnaden.

Mångårig kompetens för ett garanterat bra resultat

Vi har jobbat i många år med ROT-renoveringar och har därför mångårig kunskap och erfarenhet av just köksrenoveringar. Vi renoverar kök på återkommande basis och tar oss an små som stora projekt. Till oss kan du vända dig om du vill ha ett hemtrevligt lantkök renoverat eller om du vill fixa till pentryt i din enrummare.

Snickeritjänster för både privatpersoner och företag

Hit kan du vända dig oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi har nämligen stor kunskap av restaurangkök och vet vad som behövs för att din verksamhet ska kunna fungera så smärtfritt som möjligt.

ROT-avdrag för billigare köksrenovering

Att anlita en hantverkare behöver inte vara lika kostsamt som man kan tro. Med hjälp av ROT-avdraget kan du sänka dina kostnader när du anlitar oss för din köksrenovering. Vi hjälper dig med hela processen. Det enda du behöver göra är att säkerställa att du har avdrag kvar att nyttja och ge oss ditt personnummer. Vi finns här för alla typer av behov och kan hjälpa dig att få ditt nya kök på plats utan minsta krångel.

Kontakta en bra byggare från Södertälje idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *