Plattläggning & Lägga marksten av behöriga hantverkare i Södertälje & Salem, södra Stockholm

När du funderar på att skapa en mer funktionell tomt med hjälp av stenläggning får du gärna höra av dig till oss. Våra plattläggare kan utföra alla sorters plattsättning, och vi arbetar i hela området kring Stockholm. Finns du i Södertälje eller Tullinge? Inga problem, vi kommer gärna dit!

Fördelar med stensättning

Fördelen med att välja plattläggning eller stensättning är att du får en yta som är både hållbar och snygg, vilket gör att du får en bra funktion samtidigt som det blir estetiskt tilltalande. Funderar du på olika alternativ?  Våra plattsättare hjälper dig gärna att hitta rätt.

Plattläggning för alla sorters kunder

Vi finns här för alla sorters fastighetsägare, till exempel:

  • privatpersoner
  • företag
  • bostadsrättsföreningar
  • stiftelser och andra som äger fastigheter

Totalentreprenad eller delar av arbetet?

Passar det dig bäst att anlita oss för totalentreprenad eller för att bara göra en del av arbetet? Oavsett vilket får du gärna vända dig till oss. Vid totalentreprenad har vi ett brett kontaktnät med hantverkare som är självgående och alltid trogna dina idéer.

Alltid fri offert på arbetet!

Planerar du arbete med markanläggning och undrar över kostnaden? När du vänder dig till oss kan du inte bara räkna med behöriga hantverkare, utan du kan även räkna med en kostnadsfri offert. Hör av dig till oss!

.

 

Kontakta oss idag

Vi hör av oss inom kort

Lokala Hantverkare från Södertälje
 
 
Adress: Byvägen
151 52 Södertälje
Stockholms län
 
Verksamhetsbeskrivning: Byggföretaget är ett aktiebolag vars verksamhet är Bolaget ska bedriva byggverksamhet, nyproduktion och renoveringar samt transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet

.