Källarrenovering i Södertälje, södra Stockholm

En frisk och välfungerande källare ä viktigare än man kan tro. Källaren är ett utrymme som allt för oftast glöms bort, just för att det kanske inte används till mer än förvaring. För att ditt hus ska må bra är det dock viktigt att källaren inte är angripen av fukt eller har andra problem som kan orsaka skador på ditt hus.

Konvertera din källare med vår expertis

Det finns flera orsaker till varför man vill renovera sin källare. Det kan t.ex. handla om just de problem som är ovan nämnda, men det kan också handla om att man vill ta vara på utrymmet och omvandla källaren till ett arbetsrum, ett sovrum eller ett förråd. Vi är många om att lyssna till kundens behov och kan ta oss an både större och mindre projekt med bravur.

Tjänster för alla typer av källarrenovering

Behöver du hjälp med att dränera källaren eller är det dags för en ny och tät isolering som står emot fukt? Inga problem! Vi kan erbjuda allt från isolering, till bilning, utgröpning eller ombyggnationer. Idag är det t.ex. väldigt vanligt att vilja omvandla källaren till ett extra sovrum, ett kontor eller en tvättstuga.

Få mer utrymme i din källare

I samband med en konvertering är det vanligt att även ändra takhöjden på källaren, så att den blir högre och enklare att vistas i. Kanske vill du skapa det där hemmagymmet som du alltid har drömt om? Då källargolv har en tendens att bli kalla kan vi även installera golvvärme och värmesystem.

Kontakta oss

Vi vet vad som krävs för att din källare ska hålla mot fukt och väta och kan till och med hjälpa dig att installera en separat dörr om du vill få tillgång till källaren från utsidan av huset. Med lång erfarenhet och kunniga medarbetare ser vi till att hjälpa dig med alla typer av behov. Kontakta oss så pratar vi mer om just ditt projekt.

Kontakta en bra byggare från Södertälje idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *