Tillbyggnad & Utbyggnad Hus i Södertälje & runt södra Stockholm

Planerar du att bygga ut en fastighet du äger? Då ska du höra efter för att få en kostnadsfri offert med oss först. Vi är en byggfirma med bas i Stockholm med gedigna erfarenheter av utbyggnader. Som byggfirma har vår skickliga personal hjälpt kunder från grundläggning till färdiga tillbyggnader i bland annat Enskede, Kungsholmen, Södermalm, Älvsjö och Nacka.

En pålitlig och rutinerad byggentreprenör från start till mål

Det fina med att anlita oss för din tillbyggnad är att vi kan driva projektet hela vägen. Vi har ett duktigt team av hantverkare med kompetens inom allt från grundläggning till snickeri, måleri och golvläggning. Vi bygger allt från sovrum till våtrum och garage. För att komplettera expertisen i vårt eget arbetslag har vi ett brett kontaktnät av samarbetspartners inom el, VVS och avlopp.

Några typer av fastigheter vi utför tillbyggnader på

  • Mindre hyreshus
  • Villor
  • Sommarstugor
  • Större fastighetshus
  • 2-planshus
  • Flerfamiljshus
  • Fritidshus

Du kan få skattereduktion för din tillbyggnad

ROT-avdraget är en skattereduktion som kan nyttjas av dig som köper hushållsnära tjänster så som tillbyggnader. Ta upp ROT när du kontaktar oss så reder vi ut om du har rätt till avdraget.

Kontakta våra byggnadssnickare

Du kan höra av dig till oss med en förfrågan för att få en kostnadsfri offert för din tillbyggnad.

.

 

Kontakta oss idag

Vi hör av oss inom kort

Lokala Hantverkare från Södertälje
 
 
Adress: Byvägen
151 52 Södertälje
Stockholms län
 
Verksamhetsbeskrivning: Byggföretaget är ett aktiebolag vars verksamhet är Bolaget ska bedriva byggverksamhet, nyproduktion och renoveringar samt transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet

.