ER TOTALENTREPRENÖR

Allt inom Bygg, Mark & Förvaltning


Vi är ett väletablerat byggföretag som utför byggnation inom alla vanligt förekommande tjänster: Bygg & Anläggning, Markentreprenader & skötsel till Rörteknikprojekt som stambyten, relining samt jourtjänster i södra Stockholm.

Tjänster

 1. Mark & Anläggning
 2. Snöröjning
 3. Asfaltering & Markarbeten
 4. Stambyten
 5. Relining
 6. Jour
 7. Fuktutredning
 8. Bygg & Tak
 9. Badrumsrenovering
 10. Renovera källaren
 11. Köksrenovering
 12. Plattläggning & Lägga marksten
 13. Tillbyggnad & Utbyggnad Hus

Totalentreprenör i Södra Stockholm

Efter många år i bygg och anläggningsbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. För ekonomisk förvaltning använder vi en redovisningsbyrå från Södermalm. 

Utbildning och Certifieringar

Vi genomgår löpande utbildningar och kurser för kompetensutveckling inom teknik, arbetsmiljö och miljö. Bolagets personal har genomgått t.ex. truck, fallskydds & skylift-utbildning, heta arbeten, utbildning bas-u bas-p som byggmiljösamordnare enligt arbetsmiljöverkets krav samt våtrumscertifikat via BKR Byggkeramiska rådet. 

VÅR MILJÖPOLICY

 


Inför starten av samtliga projekt upprättar vi en projektspecifik Byggtrygghetsplan och KMA (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) som innehåller kvalitets- och miljöplan, arbetsmiljöplan, ordnings- och skyddsregler och egenkontroller med mera. Detta ger oss kontroll på produktionen, vilket effektiviserar arbetet och minimerar fel.

Kvalitet & policy

Kvalitetsarbete handlar om att i linje med vår kvalitetspolicy ska vi alltid överlämna våra uppdrag i rätt tid, med noll fel till en nöjd kund. Vår miljöpolicy gäller källsortering, planering och samarbeten som har ett långsiktigt miljötänkande.


 
 
Lokala Hantverkare från Södertälje
 
 
Adress: Byvägen
151 52 Södertälje
Stockholms län
 
Verksamhetsbeskrivning: Byggföretaget är ett aktiebolag vars verksamhet är Bolaget ska bedriva byggverksamhet, nyproduktion och renoveringar samt transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet